Om os

Tada Ventures er på et par år vokset fra en en-mandsvirksomhed til et digitalt bureau. Rejsen startede da Bo Hedmann Jensen sluttede en lang karriere som marketingchef og digitalchef i Bolius Boligejernes Videncenter for at engagere sig 100 % i et startup-projekt.

Tada Ventures er spiret ud af de mange opgaver og partnerskaber, som Bo siden 2016 har haft igennem hænderne, hovedet og hjertet. I kølvandet har der rejst sig en organisation, som rummer en stribe engagerede mennesker. Blandt vores kunder finder du konsulenter, arkitekter, IT-specialister, NGO’er og iværksættere.

Erfarent team

Vi forstår dine udfordringer bedre end de fleste. Vi taler dit sprog. Vi har nemlig også været der. Vores team har vidt forskellige baggrunde fra flere brancher. Specialister i digital forretningsstrategi, design, udvikling, kommunikation og indholdsproduktion.

I dag hjælper vi virksomheder, organisationer og startups med at udvikle digitale løsninger, engagere målgrupper og effektivisere forretningsgange. Alt efter opgavens karakter sammensætter vi et kompetent team, der kan løfte opgaven.

De store digitale projekter udvikler vi sammen med Drupal Jedi Skandinavien, der giver os direkte adgang til en stor organisation af dedikerede specialister og udviklere.

Vi er mere til spas end buzzwords

Derfor samler vi på relationer og kunder med et godt humør, som værdsætter, at vi holder vores processer enkle, transparente og kundeorienterede.

Det er vigtigt for os, at du og dit team får mest muligt ud af det, vi hjælper jer med. Derfor gør vi os umage i hele forløbet og inddrager jer løbende i processen. På den måde kan vi  kontinuerligt tilpasse og sikre, at løsningen passer til jer.

Nok om os – nu skal det handle om dig